2021 Thuisorganisatie-uitdaging: week 14 De garage

 

Gefeliciteerd, vrienden. Je hebt week 14 van de Home Organization Challenge 2021 gehaald. Als je het hebt uitgehouden, ga je gang. Het is zo’n grote prestatie. Deze week organiseren we onze garages. Iedereen is nu thuis, dus we zouden de tijd moeten kunnen vinden. Als je een van de voorgaande weken hebt gemist, kun je ze hier vinden.

 

 

Als de uitdaging nieuw voor je is, print dan het schema en de checklists hieronder uit en begin in de huidige week. Als je uitdagingen hebt gemist, bezoek ze dan opnieuw als je vrije tijd hebt.

AFDRUKKEN -> Gratis Challenge Kit

GARAGE-CONTROLELIJST:

1. VOORBEREIDEN – Verzamel verschillende dozen, bakken en vuilniszakken. Label dozen om items te sorteren: bewaren, doneren, afval, huis.

2. SORTEREN – Sorteer alles in de garage. Leeg het volledig (als het weer het toelaat), doorloop één item tegelijk en plaats het in de daarvoor bestemde bak of doos.

3. SCHOON – Als je alles hebt gesorteerd, zou de garage leeg moeten zijn. Op dit punt kunt u de vloer vegen, bladeren of afspuiten. Dit is een belangrijke stap. U wilt geen vuile garage organiseren. Als u een probleem heeft met spinnen of mieren, kunt u de omtrek van de garage besproeien met insecticide. Omdat we in het zuiden wonen, moeten we dit elke drie maanden doen.

4. ORGANISEREN – Als je alles hebt gesorteerd en opgeruimd, is het tijd om een ​​organisatiesysteem op te zetten. Label plastic bakken om items te bevatten die in de garage blijven. Plaats de georganiseerde bakken en dozen terug in de garage. Hang dingen aan muurhaken. Probeer alles van de grond te houden. Spinnen verschuilen zich graag achter spullen op de grond en dat geldt ook voor stof.

 

Onze garage voor 3 wagens is heel eenvoudig. Ik gebruikte hoge witte kasten en onze oude keukenkasten om onze spullen op te bergen. We hebben veel spullen opgeruimd toen we verhuisden. Dus we hebben nu gewoon de basis hier. Onze fietsen en grasmaaier staan ​​in het middelste vak van de garage. Laat me je meenemen op een rondleiding en je laten zien wat we hier hebben.

 

 

Omdat we in Ohio wonen, moesten we de geest van ons team (en de staat) tonen door de garage te versieren in uitrusting van de staat Ohio. Ga Buckeyes!

 

 

De muurkleur is Repose Grey van Sherwin Williams. We hebben hier een extra koelkast voor overlopen en vermaak. Het heeft ook een waterleiding die is aangesloten, zodat we water kunnen krijgen als we in de thuisgymnastiek zijn of buiten in de tuin werken.

 

 

In deze organizers bewaren we boodschappentassen. Ik heb de bakken al jaren maar ik denk dat ik ze bij TJ Maxx heb gekregen. De nummers zijn van Lowes.

 

 

De glazen kast is van Facebook marktplaats. Ik gebruik het om verf in te bewaren en om plantenvoedsel in te bewaren. Het Seed & Supply teken is van Michaels.

 

 

Het is een goed idee om uw kasten te categoriseren. In deze kast staan ​​onze tuinartikelen.

 

 

Aan deze kant van de kast slaan we elektrisch gereedschap, olievoorraden, touwen/bungeekoorden en verfbenodigdheden op.

 

 

Ik heb een lade gewijd aan mijn tuingereedschap en handschoenen.

 

 

 

Degrote witte kastheeft veel spullen! Het is geweldig omdat het rommel verbergt.

 

 

Op deze 2 planken bewaren we autoverzorgings- en detailleringsartikelen. Ik vond de zwarte microvezeldoekjeshier. We gebruiken ze om de auto’s te drogen.

 

 

Dit schap bevat onze wegwerppapierproducten. Ik vond de bakken bij Target.

 

 

 

Hieronder hebben we onze hondendraagtassen, verzorgingscaddy, feestdecor en mijn zonen vistassen.

 

 

De hoge plank bevat veel dingen! De mand bovenaan bevat onze tuinmixen en plantenmest. De bak aan de onderkant bevat een verscheidenheid aan tape.

 

 

Ik vond de lange doorzichtige containers en blauwgroen manden bij TJ Maxx. Door alles duidelijk te labelen blijft alles netjes. Er mag geen twijfel bestaan ​​over waar de dingen heen gaan.

 

 

Bewaar een paar schoonmaakspullen in de garage om te gebruiken bij autorommels. De luie Susan komt uithier.

 

 

De dubbele deuren leiden naar onze patio en het zwembad. De klaptafel die op de kast leunt, is onze trimtafel voor honden. We hebben het gevondenhier.

 

 

 

Aan de andere kant van de garage is onze home gym. Volg hier een rondleiding.

 

 

Hier zijn verschillende blogposts die je zullen inspireren om je garage op orde te krijgen.

  • Hoe maak je een garage mudroom?
  • Mijn garage homegym
  • Garage organisatie
  • Garage organisatie

 

Voor de perfecte gids voor onze uitdaging, koopDe complete boek-naar-huisorganisatie. Het bevat alle 14 wekelijkse uitdagingen, evenals een hoop inspiratie en tips over de ruimtes die we zullen organiseren. Voor ideeën hoeft u niet op de computer in te loggen, deze handleiding heeft het allemaal!

 

 

Als je meer hulp nodig hebt bij het schoonmaken van je huis, zorg dan dat je het ophaaltHet complete boek van schoon. Het heeft talloze tips en checklists die u zullen leren hoe u uw huis sprankelend schoon kunt krijgen.

 

 

Neem deze week een paar dagen de tijd om de garage op te ruimen en in te richten. Zuiver zoveel als je kunt. Deel je voortgang opInstagrammet behulp van de hash-tag #abfolchallenge. Bedankt voor je deelname dit jaar!

 

De post 2021 Home Organization Challenge: Week 14 The Garage verscheen voor het eerst op A Bowl Full of Lemons.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Sebastienrosseler
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart