9 verborgen Costco-lidmaatschapsvoordelen die u moet kennen

Ik ben al vele jaren een loyaal Costco-lid! Zelfs toen ik min of meer blut was terwijl ik 4 opgroeiende kinderen opvoedde, maakte ik nog steeds ruimte in ons budget voor een Costco-lidmaatschap. Het geld dat ik bespaarde door voedsel in bulk tegen lage prijzen te kopen, overtrof altijd de kosten van het lidmaatschap met een grote marge, dus het was die initiële kosten zeker waard.

Hoewel ik zeker niet zoveel eten koop als in die tijd, haal ik nog steeds veel uit mijn lidmaatschap. Sterker nog, na alles wat ik heb geleerd over de diensten die Costco biedt, denk ik dat ik het nu waarschijnlijk meer dan ooit gebruik! En dat brengt ons bij de post van vandaag, want vandaag deel ik 9 van die grote, minder bekende voordelen van Costco-lidmaatschappen.

Verwant: 7 verrassende Costco-tips die u moet kennen

Maar voordat we aan de slag gaan, wilde ik snel vermelden dat dit bericht NIET wordt gesponsord door Costco. Ik ben op geen enkele andere manier geassocieerd met Costco dan het feit dat ik een lidmaatschap heb. Mijn doel bij het schrijven van dit bericht was gewoon om ervoor te zorgen dat andere leden niets van hun waardevolle lidmaatschapsvoordelen zouden missen. Dus nu we op dezelfde pagina zitten, laten we beginnen! 🙂

9 verborgen voordelen van uw Costco-lidmaatschap

verborgen kostenvoordelen

1. Reisaanbiedingen

Costco werkt samen met hotelketens, autoverhuurbedrijven en cruisemaatschappijen om geweldige deals voor reizen aan te bieden. Ze vinden geweldige groepskortingen en bulkbesparingen en geven de deals door aan hun leden, en ze hebben zelfs reisexperts die met je samenwerken om je perfecte reis te plannen. En wanneer u een prijsopgave voor een reisdeal krijgt, zijn deze inclusief belastingen en toeslagen, dus er zijn geen verrassingen als het tijd is om te betalen.

Ik heb geweldige ervaringen gehad met het huren van auto’s via Costco, ook voor onze familievakantie naar HawaĂŻ in juli. Ik had een prijsopgave gekregen van een van de grote autoverhuurbedrijven, maar nadat een vriend mij had aangeraden om naar autoverhuur via Costco te kijken, was ik verheugd te ontdekken dat de prijs van Costco minder dan de helft was van de prijs die ik oorspronkelijk had opgegeven.

verborgen kostenvoordelen

2. Geneesmiddelen op recept

Costco-leden kunnen profiteren van het Member Prescription Program om kortingen te krijgen op voorgeschreven medicijnen. Dit is een geweldige optie voor mensen die onverzekerd zijn of geen uitkeringen op recept ontvangen via hun ziektekostenverzekering. Ga voor meer informatie over hun lidmaatschapsprogramma naar de: Pagina met veelgestelde vragen.

verborgen kostenvoordelen

3. Gehoor- en zichtexamens

U kunt voor een scherpe prijs een oogonderzoek laten doen via Costco Optical. (De werkelijke prijs varieert per locatie, dus bel de optische afdeling van uw plaatselijke Costco voor actuele prijsinformatie.) Costco hoortoestelcentrum biedt gratis gehoortesten, vervolgafspraken en controles aan.

verborgen kostenvoordelen

4. Cadeaubonnen met korting

Cadeaubonnen kopen bij Costco kan je aardig wat geld besparen. Het is niet ongebruikelijk om bulkdeals te zien, zoals twee cadeaubonnen van $ 50 voor $ 79,99 of vier cadeaubonnen van $ 15 voor $ 44,99. Deze deals maken het betaalbaar om cadeaubonnen in te slaan voor bioscopen, themaparken, optredens, activiteiten en meer om bij de hand te hebben voor snelle kerst- of verjaardagscadeaus.

verborgen kostenvoordelen

5. Verzekering

Costco werkt samen met CONNECT, mogelijk gemaakt door American Family Insurance, om kortingstarieven aan te bieden op huis-, auto-, huurders- en speciale verzekeringen. Deze polissen bieden vaak ook extra voordelen voor Executive Leden, zoals pechhulp, hulp bij uitsluiting en meer. Vraag een gratis offerte aan voor CONNECT-verzekeringen via Costco op deze link.

verborgen kostenvoordelen

6. Gas en banden

Veel Costco-locaties hebben een Brandstofcentrum waar leden hun auto kunnen tanken voor een lagere prijs dan de meeste tankstations. De brandstof is geclassificeerd als Top Tier, wat betekent dat het voldoet aan een hoge kwaliteitsnorm en reinigingsmiddelen bevat die helpen om uw motor schoon te houden.

Costco-leden kunnen ook profiteren van de Bandencentrum. Ze bieden vaak kortingen en kortingen op sets van vier nieuwe banden, dus als je ooit een complete set nodig hebt, kijk dan eens wat Costco te bieden heeft. Hun vijfjarige Garantie op weggevaar is moeilijk te verslaan, en het is inbegrepen bij alle banden die ze verkopen.

verborgen kostenvoordelen

7. Technische ondersteuning

Costco Concierge Services biedt gratis technische ondersteuning voor elk soort gadget dat u bij Costco kunt kopen. Dit omvat laptops, printers, monitoren, thuisbioscoopsystemen, tablets, tv’s en zelfs grote apparaten. Voor meer informatie over de technische ondersteuningsdiensten van Costco, Klik hier.

verborgen kostenvoordelen

8. Kwaliteitsvlees en zeevruchten

Als ik ooit een duur stuk vlees moet kopen, zoals onze traditionele prime rib voor Kerstmis, ga ik naar Costco om het te halen. Ik weet dat ik op het gebied van kwaliteit altijd het meeste waar voor mijn geld krijg van hun Meat & Seafood-afdelingen, en ik heb gemerkt dat de medewerkers altijd bereid zijn om mijn vragen te beantwoorden of me te helpen met alle verzoeken die ik heb. hebben.

(En als je het nog niet weet, Costco’s rotisserie-kippen van $ 5,99 zijn altijd een van de beste deals die beschikbaar zijn in de hele winkel. Het is een van mijn gemakkelijke en betaalbare snelkoppelingen voor het avondeten!)

verborgen kostenvoordelen

9. Bloemen bezorgen

Je hebt misschien al bloemen gekocht bij Costco, maar wist je dat je ze ook kunt laten bezorgen? Prijzen beginnen bij slechts $ 39,99, inclusief verzendkosten! Bekijk het bloemenaanbod van Costco hier.

Heb je een persoonlijke favoriete Costco-service of -product?

Meer ideeën van Goede ideeën

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Sebastienrosseler
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart