Mijn favoriete producten van Grove!

ik heb gebruikt Grove Collaborative al een aantal jaren. Het gebruiksgemak en de tijdbesparende online bestelling heeft mij talloze uren bespaard. Ik heb het tegenwoordig zo druk en online winkelen voor deze producten geeft me een ding minder om me zorgen te maken over het afvinken van mijn lijst. Vandaag deel ik mijn huidige Grove-favorieten. Wat zijn de jouwe?

  1. De Ultrasone Aromatherapie Diffuser en Grove essentiële oliën. Ik ben helemaal gek op diffusie essentiële oliën. Het is een van de eerste dingen die ik ‘s ochtends doe. Ik diffuus zuiveren in de ochtend, ontspannen in de middag en lavendel in de avond. Deze essentiële oliën zijn biologisch gecertificeerd en worden duurzaam gedistilleerd, hetzij door stoomverwerking van bladeren, schors en wortels, of door koudgeperste fruitschillen. Ze worden nooit behandeld met chemische oplosmiddelen.

 

 

2. Dr. Bronner’s Pure Castilla Soap. Het is geen verrassing dat ik graag natuurlijke schoonmaakproducten in mijn huis gebruik en ik vind het heerlijk om er zelf een te maken. Castilië zeep is een van de hoofdingrediënten in veel van mijn schoonmaakproducten, maar je kunt het ook alleen gebruiken om zo ongeveer alles in je huis schoon te maken. Het is mijn favoriete natuurlijke reiniger. Amandel en lavendel zijn mijn twee favoriete geuren.

 

 

3. Grove’s vervangbare kop walnoot scrubber. Dit is mijn borstel naar keuze voor afwassen. Ik bewaar het altijd in mijn gootsteen. Ik verwissel de opzetborstel om de 2 weken. Het is niet schurend en milieuvriendelijk. Win-win!

 

 

4. Grove’s Lavendel & Tijm Glasreiniger. ik hou van reinigingsconcentraten en deze werkt (& ruikt) geweldig! Als het leeg is, giet ik gewoon een nieuw concentraat in mijn herbruikbare glazen spuitfles van Grove en voeg water toe. Hun biologisch afbreekbare formule is gemaakt met 95% plantaardige ingrediënten – geen plastic, parabenen, ftalaten, fosfaten, formaldehyde, synthetische kleurstoffen, ammoniak of chloorbleekmiddel. Bovendien zijn ze dierproefvrij, dus dat betekent dat er nooit dieren worden getest. Ik hou ervan!

 

 

5. Seventh Generation Easy Dose Ultra geconcentreerd wasmiddel. Ik hou hiervan wasmiddel. De fles is klein, ik kan 66 ladingen uit één fles halen en hij is vooraf afgemeten. Met slechts één keer stevig knijpen, kan ik het wasmiddel snel in de wasmachine doen. Het is ook biologisch afbreekbaar, vrij van parabenen, sulfaatvrij en triclosan-vrij. Er zijn drie geuren om uit te kiezen: Tropical Grove, Lavendel en Free & Clear. De belangrijkste reden waarom ik van dit product houd, is dat het echt werkt!

 

 

Als Grove Collaborative nieuw voor je is, bieden ze een gratis geschenk aan bij je eerste Grove-bestelling. Klik hieronder om te zien waar het allemaal om draait, blader door hun geweldige producten en ontvang een gratis schoonmaakset. Je krijgt zelfs gratis verzending!

 

 

De missie van Groves zegt alles. “De producten die onze werkbladen, kleding en onszelf reinigen, mogen de aarde of onze gezondheid niet bederven. We creëren een realiteit waarin alle soorten huishoudelijke benodigdheden goed zijn voor jou en de wereld.” Als u op zoek bent naar een bedrijf dat zich bekommert om het aanbieden van kwaliteitsproducten, dan bent u hier aan het juiste adres!

 

Disclaimer: dit is een gesponsord bericht van Grove Collaborative®. Alle meningen zijn van mijzelf en ik raad alleen producten of diensten aan die ik persoonlijk gebruik en waarvan ik denk dat mijn lezers ervan zullen genieten. Ik maak dit openbaar in overeenstemming met 16 CFR van de Federal Trade Commission, deel 255: “Gidsen over het gebruik van aanbevelingen en getuigenissen in advertenties. Klik hier voor de volledige disclaimer.

Het bericht Mijn favoriete producten van Grove! verscheen voor het eerst op A Bowl Full of Lemons.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Sebastienrosseler
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0