De TV wand die bij je past door TVwand.nl

Bij TVwand.nl kan je jouw ideale TV wand ontwerpen en bestellen op maat. Een TV wand wordt steeds populairder en wordt vaak geprefereerd boven een TV meubel. Ten eerste omdat je de ruimte veel efficiënter gebruikt en ten tweede omdat een TV wand enorm veel stijl kan toevoegen aan de kamer waar je deze plaatst. Eigenlijk kan je met een TV wand een soort thuisbioscoop creëren. Het is een luxe en moderne manier van je TV plaatsen. Maar dit is niet het enige. Met een TV wand kun je namelijk allerlei kanten op. Hier kun je lezen wat je opties zijn bij het ontwerpen van een mooie TV wand die bij je past.

Een unieke wand door TVwand.nl

Elke wand die wordt besteld is uniek, omdat je deze als besteller zelf samen kan stellen. Jij bepaald welke kleur je de wand wilt hebben, maar ook de indeling en de afmetingen. Je kan ervoor kiezen om de hele muur te nemen voor de TV wand. Of je kan niet de hele muur nemen, maar bijvoorbeeld wel de hoogte van de muur. Dit geeft een luxe en stijlvolle uitstraling aan de wand. Je kan kiezen voor open vakken waar je spullen in kan opbergen, zoals beeldhouwwerken of andere soorten kunst. Of je kan een TV wand nemen met dichte kasten waarachter je allerlei spullen kwijt kan. Een super leuke toevoeging aan een TV wand is een sfeerhaard. Dit is natuurlijk geen echte houthaard of steenhaard, maar oogt er wel naar. Een sfeerhaard geeft – het zit al in het woord! – enorm veel sfeer aan je huis. Het werkt op elektriciteit, dus je kan deze overal plaatsen.

Bij deze stijlen past een TV wand

Als je een modern huis heeft met een metropolitaanse uitstraling is de TV wand ideaal voor jou. Een TV wand is namelijk strak vormgegeven en is modern en trendy. In een huis met meer een klassieke cottage stijl zal de TV wand bijvoorbeeld minder goed passen, omdat het uitgangspunt van de cottage stijl meer ouderwets, antiek en rustiek is. De meeste mensen in Nederland hebben een huis waarin een TV wand mooi zou staan, omdat de meeste Nederlanders van een moderne en trendy inrichting houden. De TV wanden zijn altijd gemaakt van hoge kwaliteit materiaal met luxe afwerking waardoor ze klasse en stijl uitstralen. Als je houdt van strakke lijnen en luxe, dan is de TV wand perfect voor bij jou in huis.

Hoe bestel je een TV wand bij TVwand.nl?

Je kan natuurlijk een totale TV wand laten maken, maar zelf er een ontwerpen heeft dus zo zijn voordelen. Op deze manier is de TV wand uniek en past deze perfect bij de stijl van jouw huis. Het wordt je gelukkig heel makkelijk gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is de maten opgeven en je dromen omschrijven. Bedenk bijvoorbeeld wat voor uitstraling je met de TV wand wilt bereiken en hoe groot je de TV wand wilt hebben. Binnen 14 dagen krijg je het bouwpakket met duidelijke handleiding bezorgd.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Sebastienrosseler
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0