Welke decoratie past er op een zwart nachtkastje?

Meestal worden nachtkastjes als een praktische plek gezien om dingen op te leggen die je nodig hebt in of bij je bed. Denk hierbij aan een boek of een glas water. Toch is het ook een plek om mooie decoratie neer te zetten. Welke decoratie past er mooi op een zwart nachtkastje?

Een zwart nachtkastje

Als je hebt gekozen voor een zwart nachtkastje heb je al een goede basis in de slaapkamer. Zwart is een kleur die overal bij past en in elk interieur wel zijn plek kan vinden. Veel mensen hebben een donker bed of donkere box spring staan. Een zwart nachtkastje blendt dan mooi in.

Het kan ook juist zo zijn dat een zwart nachtkastje een blikvanger wordt in de slaapkamer. Als je hem tegen een licht gekleurde muur zet, valt hij meteen op.

Decoratie op je nachtkastje

Een nachtkastje staat en ligt vaak al vol met persoonlijke dingen. Kies ervoor om deze mooi op te bergen en het mee te nemen in je decoratie. Plaats je verzorgingsproducten in een mooi bakje, en leg je sieraden op een mooi schaaltje.

Het is natuurlijk ook handig, maar valt ook onder decoratie, een mooi lampje. Een lamp kan een mooi statement maken in de slaapkamer. Kies voor een kleur die eruit springt. Een kleur die mooi te combineren is met een zwart nachtkastje is goud. Het geeft meteen een luxe en hotel achtig gevoel.

Ook is het mooi om mooie boeken op je nachtkastje hebben liggen. Kies hiervoor kleuren uit hetzelfde kleurenpalet. Zo vergeet je ze zelf niet te lezen en ziet er nog mooi uit ook. Liggen ze er alleen voor de show? Je kunt er makkelijk

Kleuren kiezen

Je wilt de slaapkamer in zijn geheel zo rustig mogelijk houden. Je wilt dus niet al te veel kleuren en losse accessoires toevoegen. Kies accessoires allemaal in hetzelfde kleurenpalet en probeer niet te veel verschillende kleuren te combineren. Zo hou je het rustig in de slaapkamer.

Kies bijvoorbeeld voor een zwart nachtkastje als basis, donkerblauw beddengoed, en donkerblauwe en groene kussens. Vul dit aan met een mooi goudkleurige lamp of een leuk beeldje in het goud. Zo krijg je een sfeervolle en luxe uitstraling in de slaapkamer.

De basis

In de slaapkamer is de grootste basis natuurlijk het bed. Dit bepaalt de kleur over het algemeen de basiskleur van de slaapkamer. Daarnaast staan de nachtkastjes die ook redelijk aanwezig zijn. Er is veel keuze in verschillende soorten nachtkastjes. Neem een kijkje op https://nachtkastjes.nl/ voor alle mogelijkheden en soorten die er zijn.

Nachtkastjes.nl heeft een mooi aanbod in verschillende stijlen en materialen. Zo hebben ze mooie nachtkastjes voor een industrieel van metaal of mangohout. Ook hebben ze rotan nachtkastjes en mooie witte. Niet alleen de standaard staande nachtkastjes worden er verkocht. Ze hebben ook meer dan genoeg opties in zwevende nachtkastjes. Deze zijn tegenwoordig steeds populairder, omdat er makkelijk onder schoon te maken is, ze op elke hoogte te monteren zijn en ze in elk interieur een ruimtelijk effect geven.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Sebastienrosseler
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart